© copyright s.v.Tivoli

(Wedstrijd)verslag - 13

14 februari 2016

Tivoli 2 - Nw Woensel 6 (3-4)

Door onze redacteur Pascal Janssen Helaas wederom geen punten voor ons. Vooral onze zwakke eerste helft was daar debet aan. We gebruikten ons middenveld niet en daardoor stonden we continu onder druk. Drie ballen waren Dennis te machtig dus de ruststand was 0-3. Na de thee waren we feller en scherper en hadden we een beter middenveld. Robke maakte snel genoeg op aangeven van Vinnie de 1-3 en toen Beekie Marc alleen diep stuurde leefden we door zijn 2-3 helemaal op. Een onoplettendheid achterin zorgde ervoor dat de spits van hen ons verder op achterstand zette. Zo'n 10 minuten voor tijd gaf Pasje een strakke bal in de voeten van Vinnie. Vinnie ontworstelde zich aan zijn directe tegenstander en rondde goed af. Ondanks veel druk van onze kant kwamen we niet verder. Scheids Mike, die veel liet doorgaan maar toch prima fluitte, blies het eindsignaal na zo'n 92 minuten.    Valentijnsdag